Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé niet blij met optreden Kanye West

De man van Kim Kardashian is tijdens een concert in Seattle behoorlijk losgegaan. “Bel me niet na de overval om te vragen hoe het gaat. Wil je weten hoe ik me voel? Kom dan bij me thuis” sprak de rapper op het podium. Het bericht zou voor zijn vriend Jay Z bedoeld zijn en daar is zijn vrouw Beyoncé dan weer niet blij mee. “Beyoncé is teleurgesteld in Kanye voor dit ‘optreden’. Ze zijn al zo lang met de rapper bevriend en als hij problemen met ze heeft, moet hij die met de zangeres en rapper zelf bespreken”, zegt een bron tegen Hollywood Life. Ook schrijft de entertainmentsite dat hij volgens Queen B zich moet bekommeren om zijn vrouw Kim in plaats van ruzie te zoeken met zijn vrienden.

Little Mix-zangeres Jade Thirlwall kampte met eetstoornis

Dat het ook niet altijd rozengeur en maneschijn is bij de populaire girlband, dat blijkt maar weer door de onthulling van zangeres Jade. De 23-jarige vertelt in het boek van de Britse meidengroep dat ze op 13-jarige leeftijd door onder andere de pesterijen op school en een sterfgeval in de familie eetproblemen kreeg. Het werd zelfs zo erg, dat ze uiteindelijk werd opgenomen in het ziekenhuis. “Ze zetten me neer en waren heel streng tegen me. Ze zeiden: als je lichaam zo blijft behandelen, dan ga je dood’, aldus de zangeres.

Kylie Jenner, Chloë Moretz en Jaden Smith meest invloedrijke tieners

De lijst met de meest invloedrijke tieners is weer bekend gemaakt. Het Amerikaanse tijdschrift Time maakt jaarlijks een lijst van dertig tieners die de meeste ‘invloed’ hebben. De lijst heeft geen rangorde en bestaat deels uit tieners die niet uit de showbizz komen. Kylie Jenner staat in de lijst door haar make-up imperium, Chloë Moretz vanwege de impact van haar mening over genderstereotypes en politiek en de zoon van Will Smith staat in het lijstje, omdat hij zich afzet tegen de mainstream door het dragen van een rok tijdens een Louis Vuitton campagne.

Bron: AD, RTL, Hollywood Life Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws

Zie ook