Zien: Photoshop-fail bij fotoshoot van Kendall Jenner en Gigi Hadid

Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn niet alleen de beste vriendinnen, maar zijn allebei ook succesvol als topmodel. De twe...

Lees ook

Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn niet alleen de beste vriendinnen, maar zijn allebei ook succesvol als topmodel. De twee it-girls konden hun geluk dan ook niet op toen ze samen gestrikt werden voor een fotoshoot, alleen is er achteraf iets te veel photoshop gebruikt.

Oeps!

Voor modetijdschrift W Magazine werden de topmodellen allebei gehuld in dezelfde jurk en poseerden ze met een schattige puppy en wat frisdrank. Zoals altijd zagen de besties er weer beeldig uit, alleen werd er later wel een grote photoshop-fail ontdekt.

Barbie

Op één foto is namelijk te zien dat Kendall en Gigi geen knieën hebben en lijken hun benen volgens het Algemeen Dagblad meer op die van barbiepoppen: te dun, te glad en geen zichtbare kniebotten. Ook bij de andere foto’s werd flink wat photoshop gebruikt, maar was het voor die foto’s juist de bedoeling om de topmodellen ‘anders’ te maken. Zo werden hun knappe koppies omgetoverd tot echte dieren inclusief varkensoortjes. En dat zag er erg cute uit! Bekijk hieronder de foto’s.

Lees ook: Enorme ophef over deze foto’s van Bella Hadid

Bron: AD, Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook