Vrouw gaat op Tinder dates in trouwjurk met belangrijk doel

Terwijl er normaal gesproken niet gelijk gedacht wordt aan een huwelijk bij de eerste date, ging de Engelse vlogger Laur...

Lees ook

Terwijl er normaal gesproken niet gelijk gedacht wordt aan een huwelijk bij de eerste date, ging de Engelse vlogger Laura Bubble wel in trouwjurk naar haar afspraakjes. En niet zonder reden.

Verborgen camera

De mannen die ze via Tinder had leren kennen, keken raar op toen ze Laura in enorme jurk aan zagen komen. Waarbij de één nog zegt “Sorry, hier doe ik niet aan mee”, besluit ene Max om te doen alsof hij Max helemaal niet is. Toch wisten een paar mannen de vlogger te verbazen. Ze bleven wat langer en werden uiteindelijk uit hun lijden verlost toen ze hoorden dat ze gefilmd werden door een verborgen camera.

Boodschap

Laura heeft dit ‘experiment’ echter niet zomaar uitgevoerd. Organisatie ‘Stand up to Cancer’ startte in Engeland een fondsenwerving en vroeg bekende vloggers om hier aan mee te doen met als doel kijkers te stimuleren om geld te doneren. “Ik heb nog nooit een prank video gedaan, maar ik besloot om ervoor te gaan en kocht een trouwjurk op eBay. Vaak gaan pranks een beetje te ver, dus ik wilde een leuke, vrolijke video maken die iedereen leuk vindt”, vertelt Laura.

Op de vraag of Laura er zelf ook nog wat aan over heeft gehouden, antwoordt ze: “Helaas heb ik geen tweede date met de jongens gehad, maar dat was ook niet het doel. Al moet ik wel zeggen dat er een paar heel erg leuk waren.”

Lees ook: Deze Tinderdate kreeg een heel onverwachte wending

Bron: Metro UK Beeld: Kijk, Istock

Laatste nieuws

Zie ook