Heeft Ryan Reynolds per ongeluk geslacht tweede kindje verklapt?

Dat ook celebs niet altijd opletten met wat ze op social media zetten, wordt nog even extra duidelijk dankzij een post v...

Lees ook

Dat ook celebs niet altijd opletten met wat ze op social media zetten, wordt nog even extra duidelijk dankzij een post van Ryan Reynolds. Volgens Page Six is zijn vrouw Blake Lively vorige maand bevallen van hun tweede kindje. Het geslacht was nog niet bekend, maar heeft de acteur nu per ongeluk toch verklapt.

Privéleven

Er werd al een tijd gespeculeerd dat Blake zwanger was van haar tweede kindje, maar ze bevestigde het pas maanden later toen ze te gast was bij Jimmy Fallon. Ze zou inmiddels ook al zijn bevallen, al is dat nooit bevestigd.

Ryan en Blake staan erom bekend om de paparazzi en pers zo ver mogelijk van hun privéleven te houden. Zo heeft nog niemand het gezicht van hun 2-jarige dochter James gezien en ziet het ernaar uit dat iedereen ook lang kan wachten op een foto van hun tweede kindje. Al weten we nu gelukkig wel dat het waarschijnlijk weer een meisje is.

Baby girl?

Ryan twitterde gisteren over zijn ‘dochters wieg’ en dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat hij en Blake een tweede dochter hebben gekregen. Volgens Elite Daily is de kans klein dat hij verwijst naar dochter James, aangezien die met haar twee jaar waarschijnlijk niet meer in een wiegje slaapt. Ha, busted! Nu nog wachten op de naam.

Lees ook: Het gekke verhaal achter de echte naam van Blake Lively

Bron: Elite Daily, AD Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook