Hoe gaat het met The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans?

Het nieuwe seizoen van The voice of Holland gaat vanavond van start, waarin we gegarandeerd weer van veel talent ku...

Het nieuwe seizoen van The voice of Holland gaat vanavond van start, waarin we gegarandeerd weer van veel talent kunnen genieten. In 2012 deed er ook zo’n talent mee aan het eerste seizoen van The Voice Kids: Fabiënne Bergmans. Toen pas 14 jaar jong, nu een volwassen 18-jarige vrouw.

And the winner is…

Fabiënne maakte met het nummer The A Team van Ed Sheeran een verpletterende indruk tijdens haar blind audition. Wat haar helemaal bijzonder maakte, was dat ze door een gehooraandoening voor een kwart doof is. Uiteindelijk wist ze onder de vleugels van Angela Groothuijzen het eerste seizoen van de talentenjacht te winnen. Daarna stond haar een geweldige carrière te wachten. Haar single What You’re Made Of eindigde op de vijfde plek in de Single Top 100 en ook zong ze de soundtrack van de Carry Slee-film Spijt!, waarin ze ook een rolletje vertolkte, in. Maar daarna viel het stil rondom de tiener…

Clean

Op haar Instagram-pagina is te zien hoe de tiener in vier jaar veel veranderd is. Zo ging ze voor een nieuwe coupe en experimenteert ze graag met make-up. Wat misschien nog het meest opvalt zijn de afbeeldingen waarop ze deelt hoeveel weken en maanden ze ‘clean’ is. “Ik ben clean van drugs en drank!”, laat ze daaronder weten. Het moge duidelijk zijn dat ze dus een heftige periode achter de rug heeft, maar nu sterker in haar schoenen staat dan ooit.

Lees ook: Hallo daar! Ralf Mackenbach is goed opgedroogd

A photo posted by Fabienne Bergmans (@c.o.c.o._fcja) on

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws