Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Balk in pikant kerstpakje

Voor een fotoshoot werd Amanda Balk omgetoverd tot Mariah Carey uit de clip van haar wereldberoemde nummer All I want for Christmas is you. En laten we eerlijk zijn: Het misstaat de Kim Kardashian van de lage landen niet! Bij het leuke plaatje op Instagram schrijft Amanda: “Shooting for Beau Monde today #backstageshot #beaumonde make over me as Mariah Carey #beautifullday @beaumonde.nl”

Afgetrainde Andy van der Meijde showt lichaam

Andy van der Meijde heeft zich de laatste maanden flink in het zweet gewerkt. De oud-voetballer plaatst een foto van zijn nieuwe, gespierde lichaam op Instagram. En laten we eerlijk zijn: Het resultaat mag er zijn. Bij de foto schrijft hij: “Spiertjes zijn bijna terug, nog een paar weekjes trainen en ik ben weer waar ik hoor te zijn! #ilovethepain #traininsaneorremainthesame”

Zoontje Samantha en Michael zegt eerste woordje

De kleine Milano groeit als kool. Het zoontje van Samantha en Michael van der Plas is alweer 1 jaar oud, en heeft nu ook zijn eerste woordje gezegd: Papa! Samantha deelt hier een schattig filmpje van op Instagram. Bij het filmpje grapt ze: “Papa…. Ik hoor toch echt Papa. dan mag die m ze zakgeld geven”

Roy Donders nog niet zeker over zijn huwelijk met grote liefde Marvin

Na een korte breuk zijn Roy Donder en Marvin weer samen, maar de Stylist van het Zuiden ziet een huwelijk nog niet helemaal zitten. Tegen Telegraaf zegt hij: “Ik zou nooit gaan trouwen om op TV te komen. Als ik ga trouwen dan doe ik dat omdat ik dat graag wil en omdat Marvin dat graag wil. Mijn familie zegt ook steeds: ga nou trouwen, nu zijn opa en oma er nog bij.”

Roy voelt zich echter niet verplicht het te doen. “Ik heb zoiets van: zoiets moet je niet afdwingen. Dat is een gevoel en als dat op komt spelen dan wil je dat en dan doe je dat. Dat is niet iets wat je moet doen omdat iemand dat wil.” We moeten dus nog even wachten op dat droomhuwelijk.

Bron: Shownieuws, Weekend, Instagram, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook