Toen & Nu: Chad Michael Murray

Chad Michael Murray speelde op 23-jarige leeftijd onder andere het vriendje van Hilary Duff en Lindsay Lohan in de films...

Lees ook

Chad Michael Murray speelde op 23-jarige leeftijd onder andere het vriendje van Hilary Duff en Lindsay Lohan in de films A Cinderella Story en Freaky Friday en wist daarmee heel wat meidenharten sneller doen kloppen. Ruim 12 jaar later is hij nog steeds heerlijk om naar te kijken.

Gilmore Girls

De acteur begon met zijn carrière op 18-jarige leeftijd en brak door met zijn rol als Lucas Scott in de dramaserie One Tree Hill. Ook werd hij regelmatig beloond voor zijn acteerpresentaties; hij werd in vier jaar 12x voor verschillende prijzen genomineerd.

‘Yes, I do (not)…’

In 2005 spatte de droom van veel meisjes abrupt uit elkaar, de acteur stapte namelijk in het huwelijksbootje met actrice Sophia Bush. Erg lang duurde het niet, want na slechts vijf maanden (!) tekenden ze alweer de scheidingspapieren. Inmiddels is Chad getrouwd met actrice Sarah Roemer, die hij ontmoette op de set van Chosen. Hun geluk werd vorig jaar bezegeld met de komst van hun zoon.

Hoewel hij de laatste jaren wat minder op het witte doek te zien is, is hij wel erg actief op social media. En ook al is de acteur inmiddels wat jaartjes ouder, he’s still looking gooood!

Lees ook: Zo ziet hartenbreker Chuck Bass er vandaag de dag uit

TOEN:

NU:

Bron: Celebs Now, Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook