De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian laat panic room bouwen van 100.000 dollar

Kim Kardashian is nog niet bekomen van de beroemde roof in Parijs, waarbij miljoenen aan juwelen werden gestolen. Dat de schrik er nog goed in zit blijkt uit het feit dat ze een panic room ter waarde van 100.000 laat maken. Dat alles gebeurt in hun stulpje van 20 miljoen dollar in Bel-Air. De panic room moet haar en haar familie beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf en bevat zelfs een eigen badkamer. Daarnaast worden er overal camera’s bevestigd. De kamer moet bijvoorbeeld vuur van 1000 graden celcius en een flinke aardbeving kunnen weerstaan.

Het huis van de familie Kardashian-West stond al op een beveiligd terrein, maar haar man Kanye West gaat nu nog een stapje verder. Hij heeft het beveiligingsbedrijf in dienst genomen dat ook mensen van de regering beschermt in oorlogsgebieden. Als Kim nu nog geen veilig gevoel heeft… dan kan ze altijd nog gaan praten met de therapeut die 24 uur per dag tot haar beschikking staat.

Kim Kardashian klaagt journalist aan

Kim en haar advocaten zijn zich klaar aan het maken voor een rechtszaak tegen een werknemer van The Huffington Post. De redactrice, Shakira Soal, had na de roof namelijk geschreven dat het een mislukte publiciteitsstunt van Kim zou zijn geweest. Dit schoot bij Kim compleet in het verkeerde keelgat en wil nu dat de redactrice het artikel intrekt en excuses maakt namens zichzelf en de krant. Het proces loopt echter want minder soepel omdat The Huffington Post het account van Soal heeft geblokkeerd, en daarom kan het artikel niet verwijderd worden. To be continued…

Awkward interview van Kourtney Kardashian

Heb jij het al gezien: Kourtney Kardashian doet het meest awkward interview op de Australische televisie ooit. Ze werd live tijdens een show gevraagd naar de toestand van haar zus Kim. Kourtney kan echter helemaal niks uitbrengen en lijkt het zwijgen opgelegd te hebben gekregen van iemand bij haar in de kamer. De presentatoren denken echter dat Kourtney gewoon geen antwoord wil geven op de vraag.

Of het aan de verbinding zal liggen, of dat dit een act was kun je zelf beoordelen via onderstaande video.

Hieperdepiep: Kim Kardashian is vandaag jarig

Ondanks de hectiek rondom de roof zou je het misschien bijna vergeten, maar Kim is vandaag 36 geworden! Haar dierbaarste vrienden delen de leukste foto’s en filmpjes van haar op Instagram. Kim zelf is helaas nog steeds niet terug op social media. Bekijk ze hieronder.

Bron: Telegraaf, Instagram, Elle, Shownieuws, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook