Real life: ‘Ik ging vreemd tijdens mijn vrijgezellenfeest’

Hester en Max zijn bijna vier jaar samen, waarvan twee maanden getrouwd. "Ik kan met de hand op mijn hart zeggen dat onz...

Lees ook

Hester en Max zijn bijna vier jaar samen, waarvan twee maanden getrouwd. “Ik kan met de hand op mijn hart zeggen dat onze relatie geweldig is. Ik heb totaal geen klachten. Maar mijn geweten knaagt aan me als een rat in de hongerwinter.”

“We zijn goede vrienden met een ander stel. Daniel en Max kennen elkaar nog van de basisschool en door hem ontmoette ik zijn vriendin. Ook tussen Nadia en mij klikte het direct. We werden zulke goede vriendinnen, dat ik haar zelfs vroeg als ceremoniemeester voor mijn huwelijk. Een erebaantje noemde ze het. En ze zou ook nog eens een onvergetelijke vrijgezellenavond voor me regelen, zei ze. Daar heeft ze wel gelijk in gekregen, maar waarschijnlijk niet op de manier die ze bedoelde.”

Vrijgezellenfeest

“De dag van mijn vrijgezellenfeest was het bloedheet. Dat kwam goed uit, want Nadia had een trendy strandtent afgehuurd, waar we een workshop cocktailshaken zouden krijgen. En niet van de minste: Eat your heart out, Tom Cruise, dacht ik, toen ik de jongen zag die onze workshop zou verzorgen. Nadia zag me kijken. ‘Kijken, kijken, maar niet kopen, hè’, zei ze met een knipoog en een nep-accent. ‘Je kent me toch’, antwoordde ik. ‘Ik ben het braafste meisje van de klas.’ Dat was ook echt zo. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje waar de zwartekousenkerk de scepter zwaaide. Ook mijn ouders zijn nogal gelovig, en dat is zwak uitgedrukt. Erfzonde en de tien geboden werden me met de paplepel ingegoten. Ikzelf heb nooit iets met het geloof gehad. Althans, niet met de bijbel. Ik denk wel dat er iets is als een God, maar niet dat het een mannetje is dat vanaf een wolk bekijkt wat we allemaal fout doen.”

Drank & een vriendin

“Toen ik ging studeren, voelde het alsof er een last van me afviel. Niet dat ik dat aangreep om eens lekker los te gaan. Ik ben niet zo wild. Maar om weg te zijn uit de benauwende kerkgemeenschap was al een verademing. Mijn ouders waren nooit fan van het hokken dat ik al snel met Max deed. Maar om de lieve vrede te bewaren, bleef het geloof iets dat we behoedzaam in onze gesprekken vermeden. Desalniettemin waren ze dolblij toen we vertelden dat we gingen trouwen. Ik denk niet dat ze serieus geloofden dat ik nog maagd was, maar nu zou ik tenminste niet meer in zonde samenleven. Maagd was ik inderdaad niet meer. Mijn sexleven met Max was prima, al was het niet zo avontuurlijk.”

“Eerlijk gezegd stonden er nog wel wat dingen op mijn lijstje met de naam ‘Ik heb nog nooit…’ waarbij we een voor een moesten zeggen wat we nog nooit gedaan hadden. Uiteraard deden de drank en de overdosis zon van die dag zijn werk en ging het al snel richting sexuele ervaringen. Zoals ik al zei, bleek snel dat ik niet erg veel sexy dingen op mijn naam had staan. Toen ik zei dat ik nog nooit een meisje had gekust, leunde Nadia spontaan naar voren en zoende me op de lippen. Ik schrok er een beetje van, maar om de een of andere reden kuste ik terug. De bartender reageerde enthousiast en maakte aanstalten om zich tussen ons in te manoeuvreren, maar dat ging me toch net iets te ver. Gelukkig hoorden we buiten getoeter: de taxi was er. Giechelend als twee pubers rolden we samen op de achterbank. Voor ik erover na kon denken, waren Nadia en ik weer aan het zoenen. Daar gingen we bij haar thuis mee door. Uiteindelijk draaide het erop uit dat we sex hadden in het bed waar zij normaalgesproken met de beste vriend van mijn man sliep. Ik denk dat ik uiteindelijk out ben gegaan, want behalve wat flarden weet ik niet meer hoe de avond eindigde.”

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia of HIER voor €0.49b via Blendle

Laatste nieuws

Zie ook