Teen Mom’s Catelynn en Tyler gearresteerd

Dat Teen Mom-sterren Catelynn Lowell en Tyler Baltierra een bewogen jeugd hebben gehad, was al langer duidelijk. Maar de...

Lees ook

Dat Teen Mom-sterren Catelynn Lowell en Tyler Baltierra een bewogen jeugd hebben gehad, was al langer duidelijk. Maar de twee blijken vlak voor de adoptie in 2009 van hun dochtertje Carly gearresteerd te zijn! Radar Online doet een boekje over het stel open.

Boefjes

De twee hadden al eens toegegeven dat ze in hun jeugd hebben geëxperimenteerd met drugs. Wat echter nu pas bekend is gemaakt door Radar, is dat de kersverse ouders zeven dagen na de geboorte van baby Carly en vlak voor haar adoptie, zijn opgepakt wegens drugsbezit. De twee zouden op heterdaad zijn betrapt tijdens het roken van marihuana. In het politierapport, dat Radar in handen heeft, staat dat zij en nog twee anderen die avond zijn opgepakt en naar het Marine City Police Department in Michigan zijn gebracht.

Rapport

In het politierapport staat ook dat de vrouw in het groepje – Catelynn dus – heeft verteld dat ze pas bevallen was. Kort daarna zijn de vier vrijgelaten en aan hun ouders overgedragen. Ze moesten wel nog een boete betalen van 200 dollar. Hoewel er destijds werd gefilmd voor Teen Mom is dit stuk eruit gelaten. Het politierapport dat Radar heeft gepubliceerd is hier te lezen.

Lees ook: Vader van Teen Mom-ster Tyler Baltierra’s gaat opnieuw de mist in

Bron: Radar, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook