De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kanye West maakt speciale video voor de verjaardag van Kim Kardashian

Gisteren was de verjaardag van Kim en ze werd dan ook door al haar familieleden gefeliciteerd op social media. De liefste felicitatie kreeg ze van hubby Kanye. Hij maakte een video van vijf minuten waarin hij het videomateriaal van Kim’s overleden vader verwerkte. In de video is te zien hoe Kim als klein meisje en tiener was. Kanye maakte het helemaal compleet door op de achtergrond de melodie van zijn lied ‘Only One’ te draaien. Dit lied schreef hij speciaal voor North toen ze nog een baby was. Tissues, please!

Kim Kardashian en Kris Jenner ruziën er op los

In de komende aflevering van Keeping Up With The Kardashians is te zien hoe Kim en momager Kris het met elkaar aan de stok krijgen. Al snel blijkt dat het geruzie tussen moeder en dochter om Caitlyn gaat. De ex van Kris kreeg voor haar verschijning bij de ESPY’s eerder dit jaar stylingtips van Kim. Inmiddels hebben de twee het weer bijgelegd, gezien Kris sinds de overval een grote steun is voor haar dochter. Bekijk hieronder het fragment van de ruzie.

Blac Chyna niet blij met Kylie jenner

De mommy to be zou niet blij zijn met haar aanstaande schoonzusje. Kylie organiseerde samen met vriend Tyga een groot themafeest voor de verjaardag van King Cairo. Het was een groot feest met alles erop en eraan, maar volgens de verloofde van Kylie’s broer Rob zou Kylie haar zoon teveel verwennen. “Blac Chyna heeft aan Kylie uitgelegd dat King nog jong is en ze niet wil dat hij een verwend nest wordt”, aldus een bron aan Hollywood Life. Zou Blac Chyna daarmee bedoelen dat ze niet wil dat haar zoon op Kylie en haar zussen gaat lijken?

Bron: Hollywood Life, LOOK Magazine Beeld: Twitter, YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook