Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Flink prijskaartje aan selfie met David Hasselhoff

David Hasselhoff heeft afgelopen zaterdag flink wat geld binnengehaald. De Baywatch-acteur was aanwezig op FACTS, het grootste comics-, scifi- en animatiefestival in de Benelux. Daar liet hij zijn Belgische fans 50 euro betalen voor een handtekening. Als zij ook nog met hem op de foto wilden, kostte dat nog eens 50 euro extra.

Scarlett Johansson maakt bijzondere carrièreswitch

We kennen Scarlett Johansson allemaal van haar succesvolle acteercarrière, maar nu heeft ze besloten iets totaal anders te gaan doen. De actrice heeft zaterdag namelijk haar eigen popcornzaak, genaamd Yummy Pop, geopend in Parijs en stond zelf achter de toonbank om de snack te verkopen. En dat is een hele bijzondere veriant, die ze samen met haar Franse echtgenoot Romain Dauriac en een groepje koks bedacht. Namelijk: popcorn met truffel, salie en Parmezaanse kaas. Zou jij het proberen?

Lindsay Lohan heeft flinke huurschuld

Lindsay Lohan heeft naar verluidt een huurschuld opgebouwd van 87.000 euro en zal voor de rechtbank moeten verschijnen als blijkt dat ze de schuldeiser niet kan betalen. Volgens Daily Mail hangt haar een persoonlijk faillissement boven het hoofd.

Lindsay Lohan, die onlangs een nachtclub opende in Athene, heeft volgens de krant geen huur betaald voor haar appartement in Londen dat 3,9 miljoen euro waard is. Het zou gaan om een huurachterstand van zes maanden, tot augustus dit jaar.

Daarnaast zegt ook Lindsays ex-vriend Egor Tarabasov nog geld van haar te krijgen. Ze zou kleding, een Rolex en sieraden met een totaalwaarde van 27.000 euro mee hebben genomen.

Bron: HollywoodLife, Daily Mail, Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook