Bizar: Man breekt penis ‘in tweeën’ tijdens seks

Steven Horden en zijn vriendin Kiera Diss willen dolgraag kinderen en deden een poging om dat te realiseren. Een romanti...

Lees ook

Steven Horden en zijn vriendin Kiera Diss willen dolgraag kinderen en deden een poging om dat te realiseren. Een romantisch avond leidde tot een wilde sekssessie met flinke gevolgen… Het ging namelijk behoorlijk mis en de man belandde in het ziekenhuis met een bizarre verwonding.

In tweeën

Het klinkt zo vreselijk dat je het bijna niet gelooft: zijn penis brak letterlijk in tweeën. De 37-jarige metselaar werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vier dagen moest blijven. Aan Metro UK vertelde Steven openhartig wat er precies gebeurde. “Het is smerig. Mijn hele penis is gekneusd en gebogen.” Ook andere details laat hij niet achterwegen. Zo laat de man weten dat het koppel het doggy style deed en waarschijnlijk iets te enthousiast aan de slag ging. Het is ook nog maar de vraag of hij kinderen kan krijgen. Volgens doktoren zal de tijd het leren.

Schokkende beelden

En geloof het of niet: naast een uitgebreid verslag over het incident, deelt Steven ook nog eens een aantal schokkende beelden van zijn geslachtsdeel. Een ding is zeker: ze zijn absoluut prettig om te zien… Ben je toch nieuwsgierig? Bekijk de schokkende beelden hier.

Lees ook: 6 Dingen die mannen stiekem met hun penis doen

Bron: Metro UK, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook