Janet Jackson voor het eerst gespot sinds bevestiging zwangerschap

De geruchten gingen al een tijdje, maar eerder deze maand werd het eindelijk bevestigd: Janet Jackson is in blijde verwa...

Lees ook

De geruchten gingen al een tijdje, maar eerder deze maand werd het eindelijk bevestigd: Janet Jackson is in blijde verwachting is van haar eerste kind met zakenman Wissam Al Manameldt.. Daarna verdween ze weer even van de radar, maar nu werd ze toch ineens weer gespot op straat.

Gespot

Janet en haar grote liefde Wissamwerden gespot in Londen. Dat voor het eerst sinds de zangeres het grote nieuws bekend maakte. De fotografen wisten het koppel snel te vinden en legden het moment vast. Op de beelden is te zien dat het zusje van de King of Pop donkere, wijde kleding draagt en daarmee haar buik goed weer te verbergen. Daarentegen houdt ze op één van de beelden haar hand op haar buik en is toch te zien dat haar buik flink groeit.

Zwanger

Janet heeft nooit uitgesproken dat ze écht zwanger is, ook al was er – volgens Amerikaanse media – geen twijfel meer mogelijk toen er onlangs zeldzame foto’s van haar opdoken waarop ze een stuk voller oogde. Nu is het moment eindelijk daar en bevestigt de zangeres haar zwangerschap met een exclusieve foto van haar baby bump in het Amerikaanse blad People. ‘We danken God voor onze zegening’, laat ze weten.

Janet stapte vier jaar geleden in het huwelijksbootje Wissam Al Manameldt en ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze, ondanks ze op leeftijd is, nog steeds een kinderwens heeft. Wanneer Janet is uitgerekend, is niet bekend.

Lees ook: Plastic fantastic: Janet Jackson toen en nu

Bron: Mirror, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook