Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Chantal Janzen neemt moeilijk besluit

Chantal Janzen heeft een moeilijke tijd achter de rug. Zo vertelt ze in Volkskrant Magazine openhartig over het feit dat ze drie keer tegen een burn-out aan zat. De 37-jarige actrice heeft dan ook een drastisch besluit genomen.

2. Zo zien de minder bekende 16 and Pregnant-sterren er nu uit

Farrah, Jenelle, Catelynn en Tyler en noem ze maar op… We kennen ze allemaal van de MTV-serie ‘16 and Pregnant‘, die in 2009 op de buis verscheen. Je kunt ze nog altijd zien in de serie Teen Mom en de realitysterren komen regelmatig in het nieuws. Maar hoe zit het met de sterren uit de serie die minder bekend werden?

3. Bizar: Man breekt penis ‘in tweeën’ tijdens seks

Steven Horden en zijn vriendin Kiera Diss willen dolgraag kinderen en deden een poging om dat te realiseren. Een romantisch avond leidde tot een wilde sekssessie met flinke gevolgen… Het ging namelijk behoorlijk mis en de man belandde in het ziekenhuis met een bizarre verwonding, waar hij zelfs een aantal foto’s van deelde. Au!

Laatste nieuws

Zie ook