Beyoncé slachtoffer van verschrikkelijke hoax

Fans van Beyoncé zijn zich een hoedje geschrokken. Op social media werd namelijk een bericht geplaatst met een...

Lees ook

Fans van Beyoncé zijn zich een hoedje geschrokken. Op social media werd namelijk een bericht geplaatst met een vreselijke boodschap: de wereldberoemde zangeres zou overleden zijn. Tenminste, dat verhaal gaat rond. Het blijkt echter om een verschrikkelijke hoax te gaan.

Dood?

Eerder zagen we al dat de moeder van een tijdens haar indrukwekkende dansact tijdens de Tidal X show per ongeluk haar enorme oorbel uit haar oor trok. Niemand merkte dat eerst op, want Queen Bey ging gewoon door alsof er niets aan de hand was. Pas toen ze stilstond was duidelijk te zien dat haar oor zelfs aan het bloeden was. Volgens een bericht dat afgelopen week op Facebook werd geplaatst, zou Beyoncé later die avond zijn overleden aan de gevolgen van de bloeding.

“RIP Beyoncé. Onze geliefde zangeres Beyoncé is overleden. Beyoncé werd gebore op 4 september 1981 in Houston. Ze zal gemist worden, maar niet worden vergeten. Toon alsjeblieft je medeleven door te reagereren en deze pagina te liken”, luidde het bericht. Fans waren enorm geschrokken.

Of toch niet?

Maar maak je geen zorgen, want het gaat om een hoax! Vertegenwoordigers van de zangeres hebben bevestigd dat de vrouw van rapper Jay Z leeft en niets mankeert. Ook laten zij weten dat het niet de eerste keer is dat Beyonce slachtoffer is van een hoax.

Lees ook: Beyoncé niet blij met optreden Kanye West

Bron: HollywoodLife, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook