Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber stormt boos het podium af in Manchester

Reageerde de fans van de What Do You Mean-zanger hier in Nederland nog begripvol op zijn vraag of ze pas wilden beginnen met gillen als een liedje was afgelopen, stopte The Biebs in Manchester direct met zijn optreden. Volgens The Mirror zou de zanger volgens de fans te veel praten in plaats van zingen, wat resulteerde in boegeroep uit de zaal. Enkele minuten later keerde de zanger weer terug op het podium, maar dit keer alleen nog maar om te zingen.

Aaron Carter raakte door ouders in een diepe depressie

Voormalig kindsterretje Aaron onthult in een interview met Oprah Winfrey dat hij door de scheiding van zijn ouders in een diepe depressie belandde. Het gezin deed mee aan het programma MTV’s Cribs en de zanger kreeg het nieuws een uur voor de uitzending te horen. “Ik moest de camera’s mijn leven laten zien dat ik op het punt stond kwijt te raken en niemand wist ervan”, vertelt de jongere broer van Backstreet Boys­-zanger Nick openhartig over de nare periode. “Ik kon er niet bij stilstaan, ik moest het blokkeren uit mijn gedachten. Ik begon met feesten en raakte in de problemen. En door alles wat er gebeurde raakte ik mijn geld kwijt. Ik was blut”, aldus Aaron.

Demi Lovato gespot met John Mayer

De brunette werd volgens Hollywood Life intiem gespot met de zanger. De twee waren op zaterdag samen in een restaurant in Los Angeles en volgens de entertainmentsite zag het eruit alsof de twee op date waren. “John had zijn arm om Demi en fluisterde wat dingen in haar oor, waardoor zij de hele tijd aan het giechelen was”, vertelt een bron. De twee zijn niet geheel onbekenden van elkaar. Zo namen ze in 2009 samen de single ‘World of Chances’ op. Zouden de twee hun vriendschap naar een next level brengen?

Bron: NU.nl, Hollywood Life Beeld: Getty, ANP

Laatste nieuws

Zie ook