Jan Kooijman woedend om artikel

Jaarlijks wordt door het blad Esquire de prijs ‘Best geklede man’ uitgereikt. Jan Kooijman is genomineerd, maar wil niet...

Lees ook

Jaarlijks wordt door het blad Esquire de prijs ‘Best geklede man’ uitgereikt. Jan Kooijman is genomineerd, maar wil niet dat mensen op hem gaan stemmen. En wel om een bijzondere reden.

‘De gezellige dikkerd’

Volgens hem zou het mannenblad een vrouwonvriendelijk artikel hebben geschreven. Zo begon het artikel, wat inmiddels offline is gehaald, met de woorden “De 31 vrouwen die elke man een keer moet hebben gehad”. Ook de 31 types die worden beschreven als ‘De ab-so-lu-te stoot’, ‘de gezellige dikkerd’ en een ‘dronken dolly’ worden niet gewaardeerd door de acteur.

Vrouwonvriendelijk

Hij plaatste op Twitter het bericht dat hij genomineerd is als ‘Meest stijlvolle man 2016’, door het blad wat volgens hem het meest stijlloze artikel van ’t jaar online zette. De acteur is dan ook woedend om het artikel en trekt zich duidelijk terug uit de verkiezing. Jan is niet de enige die zich stoort aan het artikel. Ook anderen laten op Twitter weten het een stijlloos en vrouwonvriendelijk artikel te vinden.

Lees ook: Het nieuwe kapsel van Jan Kooijman

Bron: RTL Nieuws Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook