Afgevallen Tara Reid in pikant Halloween-pakje

Fans maken zich al jaren zorgen over het steeds dunner wordende lichaam van Tara Reid. Ze trekt zich echter niets aan va...

Lees ook

Fans maken zich al jaren zorgen over het steeds dunner wordende lichaam van Tara Reid. Ze trekt zich echter niets aan van de kritiek, want ze verscheen afgelopen weekend in een nietsverhullende outfit op een Halloween feestje.

Griekse godin

De 40-jarige actrice verscheen afgelopen zaterdag bij het Halloween feest van Maxim Magazine in Los Angeles. Ze koos voor een Griekse outfit met gouden details en liet daarmee niks aan de verbeelding over. De American Pie-actrice postte een foto en filmpje van haar sexy outfit op Instagram, waarop ze stralend voor de camera poseert. Al snel stroomden er echter alweer reacties over haar volgens velen magere lichaam binnen. “Ze is zo mager” en “Je lijkt wel ziek. Alsjeblieft vraag hulp!” zijn een greep uit de comments.

Eetstoornis

Al jaren wordt er gespeculeerd dat Tara een eetstoornis heeft en zou kampen met een drugsverslaving. De actrice reageerde eerder: “Ik ben gewoon erg smal en heb kleine botten.” Ook deze keer lijkt het erop dat de Tara zich niet heel veel aantrekt van al het vervelende commentaar. Zo poseert ze met een grote glimlach op de rode loper en voelde ze zich volgens haar Instagram bijschrift een ‘Griekse godin’. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Tara Reid reageert op commentaar magere lichaam

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook