Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gerard Joling voert taakstraf uit en legt dit allemaal vast in een vlog

In mei 2015 reed Gerard Joling een 91-jarige vrouw aan. Volgens het OM had Gerard hierbij geen alcohol of drugs gebruikt en reed hij met een zeer matige snelheid. “Joling heeft diverse malen in woord en gedrag, ook richting het slachtoffer en haar familie, getoond het verkeersongeval zeer te betreuren.” aldus het OM. Uiteindelijk kreeg Gerard een taakstraf van 30 uur en heeft deze dan ook netjes volbracht. Gerard zou Gerard echter niet zijn als hij daar het beste uit zou halen, dus heeft hij zijn gehele taakstraf vastgelegd in een vlog. Deze kun je hieronder bekijken.

Victoria en Evgeniy voor het eerst een avondje uit

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko zijn gisteren voor het eerst sinds de geboorte van hun zoon een avondje uit geweest. De kleine Kiy Levchenko werd 11 weken geleden geboren en volgens zijn trotse ouders doet hij het erg goed. Bij de foto schrijft de actrice: ‘Geweldig diner bij Jansz Amsterdam gehad. Toen we bijna het vernieuwde Pulitzer uitgingen, hadden we het gevoel dat we achtervolgd werden. Of was het de wijn Evgeniy?’. Bekijk de foto hieronder.

Ex Tatjana Simic verkoopt miljoenenvilla

De ex van Tatjana, Hotelbon-milonair Chris Luken, heef zijn miljoenenvilla in Laren verkocht. De 50-jarige ex-vriend van de rondborstige actrice had het huis te koop staan voor 3.985.000 euro, maar heeft er een stuk minder voor gekregen. Uiteindelijk werd het voor 3.250.000 euro verkocht. Het landhuis werd vroeger bewoond door adel en heeft een acht meter hoge woonkamer en TV-kamer. Daarnaast heeft het een keuken met veel voorzieningen, waaronder een wijnkast en grote dubbele ovens. De badkamer van het luxe stulpje beschikt over een groot tweepersoons bubbelbad, een tweepersoons douche, een sauna en een stoomcabine. Uiteraard wordt de villa goed beveiligd met een complete alarminstallatie en uitgebreide camerabewaking.

Bron: Weekend, Instagram, Telegraaf, RTL Nieuws, Beeld: YouTube, Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook