Lenny van The Voice totaal getransformeerd

Lenny Keylard deed in 2010 mee aan The Voice of Holland en stond met zijn dreadlocks vooral bekend als de Bob Marley van...

Lees ook

Lenny Keylard deed in 2010 mee aan The Voice of Holland en stond met zijn dreadlocks vooral bekend als de Bob Marley van ons landje. Maar Lenny doet vanaf vandaag mee aan een nieuw televisieprogramma en is daarvoor een totale transformatie ondergaan.

Lenny, is it you?

De zanger doet mee aan het nieuwe programma Hunted dat vanaf vandaag te zien is bij AVROTROS op NPO3. Voor het programma moest hij uit de handen van de opsporingsdiensten zien te blijven. Dat is hem naar eigen zeggen goed gelukt dankzij zijn uiterlijke transformatie. Aan metro vertelt hij: “Ja, ik heb er mijn dreadlocks voor afgeknipt en dat was best wel een stap. Ik had die dreads al tien jaar, dus toen ik ze er – samen met mijn baard – afhaalde heb ik wel even een traantje gelaten. Ik herkende mezelf niet eens meer, heb vijf dagen moeten wennen! M’n vriendin ook trouwens, die had mij nog nooit zonder dreads gezien!” Een foto van zijn nieuwe look zie je hieronder.

Carrière

Hoewel hij de ster van het nieuwe programma is, is de grote vraag natuurlijk ook hoe het nu met zijn zangcarrière gaat. “Ik ben nog steeds bezig en wil volgend jaar een album uitbrengen. Na The Voice heb ik heel veel opgetreden met nummers van Bob Marley, maar ik wil me ook graag verder ontwikkelen en loskomen van het programma. Wat dat betreft is het ook wel goed dat ik geen dreads meer heb. Alles komt samen voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven.”

Lees ook: 14-jarig meisje dat baby dumpte in vuilniszak hoeft niet naar gevangenis

Bron: Metro, Beeld: ANP, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook