De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian vindt zichzelf enorm talentvol

Bijna de hele wereld vindt dat Kim Kardashian geen talent heeft, maar de beroemdheid zelf denkt hier anders over. Zij vindt het wel degelijk een talent dat ze haar eigen persoon om heeft weten te zetten een in succesvol merk. Dit heeft ze in een interview gezegd dat plaatsvond voor haar gewapende overval in Parijs, waarbij miljoenen aan sieraden zijn buitgemaakt.

Verder zei ze nog dat ze een groot deel van haar carrière te danken heeft aan social media, al is het nog maar de vraag hoe ze hier na haar overval over denkt. Na de overval heeft ze namelijk niets meer op haar social mediakanalen en op haar website geplaatst.

Kris Jenner woest op Kim Kardashian

Kris Jenner neemt geen blad voor de mond in de nieuwste aflevering van Keeping up with the Kardashians. Als Kris in de nieuwe aflevering ziet dat haar dochter Kim Kardashian haar ex Caitlyn Jenner helpt met het klaarmaken voor de ESPY’s, schiet dit totaal in het verkeerde keelgat bij Kris. Kris voelt zich voor de gek gehouden, en schelt Kim de huid vol, waarop Kim zegt: “Het zou een stuk makkelijk zijn als je je neutraal opstelt in deze situatie”. Kris: “Ik wil verd**me niet neutraal zijn! Ik stel me zo begripvol op als ik kan. Ik stel me zo respectvol op als ik kan, maar ik wordt gewoon in de maling genomen. Ik ben zo vaak voor de gek gehouden dat je er gek van zou worden als je het eens wist!” Oeps…

Blac Chyna deelt tomboy-foto van zichzelf

De hoogzwangere Blac Chyna vond dat het tijd werd om eens iets anders te plaatsen dan zwangerschapsfoto’s. De vriendin van Rob Kardashian plaatste een oude foto van zichzelf, waarop ze onherkenbaar is. Bij de foto schrijft ze: “Jonge Chy! Ik was heel lang een tomboy!” Bekijk de foto hieronder.

Bron: RTL Nieuws, E!, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook