Gigi Hadids samenwerking met Tommy Hilfiger gaat gestaag door

De samenwerking tussen Gigi Hadid en Tommy Hilfiger is een match made in heaven als je het ons vraagt. Na...

Lees ook

De samenwerking tussen Gigi Hadid en Tommy Hilfiger is een match made in heaven als je het ons vraagt. Nadat het 21-jarige model keer op keer de show op de catwalk wist te stelen, werd ze aangewezen als internationale ambassadeur van het merk. Daar bleef het niet bij; Gigi mocht haar eigen collectie voor Tommy Hilfiger ontwerpen. En dat is nog lang niet over.

TommyxGigi part 2

De blondine plaatste onlangs een sexy kiekje van haar nieuwe Tommy Hilfiger-campagne op Instagram. Slechts gehuld in een sporty lingeriesetje kijkt ze met een zwoele blik in de camera. Gigi is niet alleen model voor de eigen collectie het populaire label, maar mocht ook een capsulecollectie met Tommy himself ontwerpen.

Haar TommyXGigi collectie werd zo’n groot succes, dat de samenwerking gestaag door zal gaan. In het voorjaar van 2017 zal Gigi haar tweede collectie lanceren. Het leuke is dat jij hierbij betrokken kunt zijn. Door op je favoriete items te stemmen, bepaal jij welke kledingstukken op de catwalk van de komende show in februari te bewonderen zullen zijn. Wat we kunnen verwachten? Cropped polo’s, oversized sweatshirts, bomberjasjes, jeans en bovenal veel patches. En laten wij alvast een voorproefje voor je hebben!

Lees ook: Wordt dit ‘kinderkapsel’ dankzij Gigi Hadid weer helemaal hot?

Bron + Beeld: Tommy Hilfiger, Getty

Laatste nieuws

Zie ook