Man van ‘seksstewardess’ neemt maatregelen

Het verhaal rondom de 'seksstewardess' van Transavia (46), die de krantenkoppen haalde met haar gelekte dagboek vol pika...

Lees ook

Het verhaal rondom de ‘seksstewardess’ van Transavia (46), die de krantenkoppen haalde met haar gelekte dagboek vol pikante avontuurtjes met collega’s, is nog lang niet afgelopen. Hoewel de vrouw achter het verhaal haar imago probeert te herstellen, doen de broers van haar ex-man een boekje open over het schandaal.

Dagboek

Gisterochtend vochten de twee het zoveelste deel van hun vechtscheiding uit. En hoewel de zaak om privacyredenen achter gesloten deuren plaatsvond, treden er steeds meer details naar buiten. De twee waren afgelopen maand precies 25 jaar getrouwd, maar sinds enkele jaren vermoedde de man dat zijn vrouw vreemdging. En toen werd daar ‘opeens’ het veelbesproken dagboek in zijn schoot geworpen. Het echtpaar is inmiddels verwikkeld in een heuse vechtscheiding en zouden alleen nog via hun advocaten communiceren. Ook wonen de man en vrouw niet meer samen en lijkt ook de ruzie om de kinderen te zijn begonnen.

Onderzoek

Volgens een broer van de man zou hij een deel van het dagboek alleen openbaar hebben gemaakt, omdat hij wil dat het Openbaar Ministerie een onderzoek gaat doen naar de veiligheid van de vliegtuigmaatschappij. De stewardess vertelt dat lang niet alles in het dagboek ook daadwerkelijk gebeurd is, volgens haar was de inhoud bedoeld voor een erotisch boek. Zo staat er in het dagboek dat ze onder andere seks zou hebben gehad in de cockpit, terwijl ze aan het vliegen waren. De man heeft er ondertussen mee ingestemd om niet nog meer delen van het dagboek te verspreiden.

Lees ook: Real life: ‘Ik ging vreemd tijdens mijn vrijgezellenfeest’

Bron: AD Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook