Zie hier: De look-alike van Kendall Jenner

Ondanks een leeftijdsverschil van twee jaar, hebben ze allebei donkere lokken, hoge jukbeenderen en een scherpe blik. Ma...

Lees ook

Ondanks een leeftijdsverschil van twee jaar, hebben ze allebei donkere lokken, hoge jukbeenderen en een scherpe blik. Maar daar blijft het niet bij; hun naam begint met dezelfde letter, ze werken allebei als model en zijn geen vreemden van elkaar.

Kendall 2.0

Haar naam is Kate Bogucharskaia, een 22-jarig model uit Rusland. Dat de brunette verdacht veel van een ander bekend model weg heeft, kon niet onopgemerkt blijven. Binnen no time gingen haar foto’s viral en begon Kate bekend te staan als het tweelingzusje van niemand minder dan Kendall Jenner.

Ze mochten beiden voor de grootste shows lopen, wisten een spread in Vogue te scoren en posten vergelijkbare foto’s op social media. Bovenal delen ze dezelfde looks én maten. Het verschilletje? Kate heeft lichtere ogen en is net iets langer dan Kendall. Hoewel ze beiden een indrukwekkend aantal volgers hebben, verslaat Kendall met 67 miljoen toch de 68 duizend van Kate. Denk je dat de twee elkaar niet kennen, dan heb je het mis. Kendall liet haar look-a-like model staan voor de Spring 2017 collectie van Kendall + Kylie. Kijk en vergelijk!

Lees ook: Zien: De looka-like van koningin Máxima

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook