Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Heeft Teen Mom’s Amber Portwood aan zichzelf laten sleutelen?

Amber Portwood postte de afgelopen week wat foto’s op Instagram van haar nieuwe, blonde coupe, maar haar blonde haren zijn niet het enige dat opvalt. Haar borsten lijken namelijk een flinke groeispurt te hebben gehad. Amber zelf heeft het gerucht zelf nog niet bevestigd of ontkend. Bekijk de beelden hieronder.

Georgina Verbaan nog steeds smoorverliefd

Georgina en haar nieuwe vriend Bram verschenen samen op de rode loper bij de première van Hartenstrijd. De verliefdheid straalt nog steeds van de twee af. Shownieuws interviewt het stel en op de vraag of het samenwonen nog bevalt giechelen ze beiden dat dit inderdaad nog het geval is. Bekijk het schattige filmpje hieronder.

Olivia Wilde deelt borstvoeding-foto

De laatste tijd is er veel commotie geweest rondom borstvoeding geven in het openbaar. Olivia Wilde wil nog even haar standpunt duidelijk maken, en postte daarom een foto van haar en haar pasgeboren dochtertje op Instagram terwijl ze borstvoeding geeft. Bij de foto schrijft de actrice: “My drinking buddy. #neverunderestimatethepowerofawoman” Bekijk de foto hieronder.

Bron: Shownieuws, Telegraaf, InTouch, Beeld: Kijk.nl, Getty

Laatste nieuws

Zie ook