Meisje deelt foto’s na operatieve verwijdering dildo

De 24-jarige student én moeder Emma Phillips is de schaamte inmiddels wel voorbij. Zij belandde in het ziekenhuis nadat...

Lees ook

De 24-jarige student én moeder Emma Phillips is de schaamte inmiddels wel voorbij. Zij belandde in het ziekenhuis nadat een dildo in haar kont vast kwam te zitten. Ja, je leest het goed. Dit alles deelde ze nog op Facebook ook.

Wilde avond

Na een wilde avond met haar vriend Lee, voelde Emma de gebruikte vibrator nog trillen. Ze kwam erachter dat het getril zich echter in haar buik afspeelde: De dildo was naar binnen geschoven en kon er niet meer uit worden gehaald. Haar vriend probeerde alles: Zelfs een barbecue-tang kwam eraan te pas (die ze nu trouwens niet meer gebruiken). Niks mocht baten en Emma moest het noodnummer bellen. Het ambulancepersoneel vroeg haar exact tot in detail te vertellen wat er was gebeurd. Tja, de schaamte voorbij dan maar…

Risicovol

Eenmaal in het ziekenhuis bleek het zo diep te zitten, dat het speeltje operatief moest worden verwijderd. Vooraf werd ze door de doktoren gewaarschuwd dat ze zelfs een stoma zou kunnen krijgen als ze zouden moeten snijden in haar darm. Dit was gelukkig niet het geval. Het speeltje kon op een speciale manier uit haar darm gedrukt worden en de operatie was in anderhalve minuut klaar. De doktoren vroegen nog of ze de dildo wilde houden, maar ze bedankte vriendelijk.

Gevolgen

Haar 2-jarige dochtertje verbleef op dat moment bij haar ouders en was Emma dus ook verplicht om het hele verhaal aan haar ouders te vertellen. Omdat het voor haar toch niet erger kon besloot ze haar verhaal ook op internet te delen, met foto’s en al. Dit heeft ze gedaan om andere mensen te waarschuwen voor de gevolgen van dit soort dingen. Bekijk de foto’s hier, hier, hier en hier.

Lees ook: 14-jarig meisje dat baby dumpte in vuilniszak hoeft niet naar gevangenis

Bron: Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook