Moeder Yolanthe reageert op familieruzie

Het is al langer bekend dat het leven niet altijd over rozen gaat in huize van Cabau van Kasbergen. Zo zijn Yolanthe&nbs...

Lees ook

Het is al langer bekend dat het leven niet altijd over rozen gaat in huize van Cabau van Kasbergen. Zo zijn Yolanthe en haar zus Rebecca al jarenlang in een familieruzie verwikkeld geraakt. Ook moeder Richarda verbrak het contact met haar dochter. Toch geeft ze nog steeds veel om Rebecca, schrijft Story.

Familieruzie

Volgens bronnen zou de ruzie gaan over de erfenis van hun overleden vader Xavier Cabau. Toch spelen er volgens Yolanthe meerdere dingen een rol in de breuk met haar zus. Het heeft met heel andere dingen te maken en dat weet zij ook. Ik heb zelf de keuze gemaakt dat ik mijn zus niet meer wil zien. En dat geldt eigenlijk voor de meesten van onze familie. Maar ook zij heeft de keuze gemaakt dat ze de familie niet meer wil zien”, liet ze eerder aan VROUW weten.

De familieruzie heeft er niet alleen toe geleid dat Rebecca niet aanwezig was op het trouwfeest van Yolanthe en Wesley Sneijder, maar ook dat ze tot op de dag van vandaag haar neefje nog nooit gezien heeft. Volgens moeder Richarda is het een erg verdrietige situatie. “Ik hou heel veel van Rebecca. Ze blijft toch mijn dochter”, vertelt ze in de nieuwste Story. Ook Rebecca lijkt het er moeilijk mee te hebben. “Ik wil Yolanthe en mijn moeder terug in mijn leven. Dat is mijn grootste wens.” Zou dit betekenen dat de twee dan toch openstaan voor een verzoening? Only time will tell.

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook