Waarom iedereen het over de paspoppen van River Island heeft

Dat paspoppen in alle soorten en maten komen, moge inmiddels duidelijk zijn. Maar vooral de mannequins van River Island...

Lees ook

Dat paspoppen in alle soorten en maten komen, moge inmiddels duidelijk zijn. Maar vooral de mannequins van River Island konden niet onopgemerkt blijven.

Opvallend

River Island liet de paspoppen als het ware tot leven komen. Wat opvalt? De mannequins hebben een wel erg bijzondere houding. Sommige zagen er zelfs zo ‘verdrietig’ uit, dat het bij verschillende winkeliers medeleven opriep. Binnen no time gingen de opvallende poses van de paspoppen viral. En dat zorgde voor hilarische reacties. “U ok hun?” reageerde een bezorgde klant. Een ander zegt: “De paspoppen zitten met een kater onder de douche over hun leven na te denken.” Ook werd er een paspop gespot die weet hoe-ie met de tijd mee moet gaan. Want ook in River Island kan een selfie natuurlijk niet ontbreken.

Inmiddels heeft de winkelketen gereageerd: “River Island wil de shopervaring interessant, fris en onderscheidend voor onze klanten houden met opvallende instore displays, die we regelmatig veranderen en vernieuwen.” Dat is in ieder geval gelukt!

Lees ook: Waarom iedereen het over deze Zara x Albert Heijn-blouse heeft

Shop!

Zit jij nu ook helemaal in de River Island vibe? Shoppen maar!

Jas, €113

Jeans, €60

Laarsjes, €60

Jas, €113

Boyfriend jeans, €55

Trui, €37

Rokje, €47

Top, €36

Jasje, €160

Schoenen €43

Shirt €60

Jas, €160

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook