Peggy uit ‘Married… with Children’ is 62 jaar en still fabulous

Het bekende gezin uit de serie Married… with Children bleef ook jaren na de laatste aflevering super populair. De u...

Lees ook

Het bekende gezin uit de serie Married… with Children bleef ook jaren na de laatste aflevering super populair. De uitbundige Peggy Bundy, die gespeeld werd door Katey Sagal, was te herkennen aan haar hilarische uitspraken, maar ook door haar gigantische rode kapsel. De actrice is inmiddels wat jaartjes ouder, maar zeker niet minder fabulous.

Kinderen

Hoewel Katey de kijkers altijd aan het lachen maakte, is het voor haarzelf niet altijd makkelijk geweest. De actrice kreeg tijdens de serie maar liefst twee miskramen. Gelukkig kwam de droom van de actrice een aantal jaren later alsnog uit en kreeg ze in totaal drie kinderen, waarvan één door middel van een draagmoeder.

Sons of Anarchy

Het is dat Katey haar rode lokken verruild heeft voor een donkere coupe, maar voor de rest ziet ze er nog exact hetzelfde uit. Het lijkt dan ook net alsof ze maar niet ouder wordt, terwijl ze inmiddels toch alweer 62 jaar is. Tegenwoordig is de brunette te zien in de populaire serie Sons of Anarchy als stoere motorchick Gemma. Ben je nu wel heel nieuwsgierig geworden naar hoe ze er uitziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder.

Lees ook: Kleine Gracie uit The Nanny is all grown up

Love @kateylous in glasses. So sophisticated. #fancy #kateysagal #beautiful #elegant

Een foto die is geplaatst door Sons Of Anarchy/Katey Sagal (@kateysagalunofficial) op

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook