Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lucy Hale neemt afscheid van Pretty Little Liars

We moeten er dan toch echt aan geloven; Pretty Little Liars is officieel ten einde gekomen. Gisteren was de laatste filmdag en dat was voor de castleden een verdrietig moment. “De dag is gekomen om afscheid te nemen van mijn tweede thuis, een personage dat me heeft gevormd zoals ik ben en zoveel mensen die de wereld voor me betekenen. Zo trots op wat we hebben bereikt”, schrijft Lucy Hale onder een kiekje met haar PLL-familie. Het laatste seizoen zal volgend voorjaar op de buis verschijnen.


Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben trouwplannen

Als we OK Magazine moeten geloven, zal het niet lang meer duren voordat het koppel in het huwelijksbootje stapt. De twee zouden plannen hebben om elkaar het ja-woord op oudejaarsavond te geven. Ook de locatie zou al bekend zijn; Las Vegas. Insiders onthullen dat de twee het een romantische manier vinden om het nieuwe jaar in te luiden.

Fans boos om juwelenfoto Khloé Kardashian

Fans vinden het niet gepast dat Khloé Kardashian – nog geen maand na de gewapende overval op zus Kim in Parijs – met behoorlijk wat dure ringen op haar recente Instagram-foto pronkt. “Vind je het gek dat jullie beroofd worden?” schreef een fan onder foto. “Heb je dan niks geleerd van wat er met Kim is gebeurd?” reageerde een ander. Kim Kardashian heeft in ieder geval besloten niet meer haar blingbling te showen, nadat haar juwelen met een waarde van ruim 8 miljoen buit werden gemaakt.

Bron: Hollywood Life, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook