Bizar! Man vraagt al na twee uur scheiding aan door Snapchat

Bij het huwelijk van Kim Kardashian en haar toenmalige man Kris Humphries werden de scheidingspapieren na 72 dagen alwee...

Lees ook

Bij het huwelijk van Kim Kardashian en haar toenmalige man Kris Humphries werden de scheidingspapieren na 72 dagen alweer aangevraagd. Maar bij een stel uit Saoedi-Arabië duurde het slechts twee uur. De bruidegom wilde per direct scheiden en dat alleen maar omdat zijn vrouw zich niet aan de social media afspraken hield.

Social media

Het was schriftelijk vastgelegd dat het bruidspaar geen foto’s van de bruiloft mochten delen. Toen de bruid na twee uur getrouwd te zijn toch besloot om wat foto’s van onder andere haar trouwjurk te delen via Snapchat, vroeg haar man direct de scheiding aan. De broer van de bruid vertelt aan het Arabische dagblad Okaz: “In de huwelijkse voorwaarden van mijn zus en haar man stond dat ze geen social media-kanalen als Snapchat, Instagram of Twitter mochten gebruiken om foto’s van de bruiloft te versturen.”

Huwelijksnacht

Volgens hem kwam zijn zus de afspraken niet na en besloot ze via Snapchat wat foto’s naar vriendinnen te sturen. Sindsdien is er grote ruzie in de familie. Zo vindt de familie van de bruid dat de afspraken veel te overdreven zijn en is de familie van de bruidegom weer van mening dat de man in zijn recht staat.

Eerder dit jaar kwam er ook al een pas getrouwd stel uit Saoedi-Arabië in het nieuws om hun snelle scheiding. De reden achter de scheiding? De bruid zou de huwelijksdag te veel op haar telefoon zitten. Toen de bruidegom tijdens hun huwelijksnacht zijn kersverse vrouw het bed in probeerde te krijgen, wees zij hem af omdat ze te druk was met haar vriendinnen via WhatsApp. De man zou toen de hotelkamer uitgelopen zijn en gelijk de scheiding hebben aangevraagd.

Lees ook: Bruidegom neemt tijdens receptie wraak op overspelige bruid

Bron: Daily Mail Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook