Bruid laat 15 bruidsmeisjes hun eigen jurken kiezen en het resultaat is prachtig

Niet alle bruiden zijn bridezillas, maar vaak geldt wel dat de bruidsmeisjes dragen wat de bruid graag wil. En dan het l...

Lees ook

Niet alle bruiden zijn bridezillas, maar vaak geldt wel dat de bruidsmeisjes dragen wat de bruid graag wil. En dan het liefst allemaal dezelfde jurk. Annabelle Caufman uit New York pakte het anders aan en dit leverde haar ook nog eens een geweldige fotoreportage op.

Say yes to the dress!

De bruid had voor het huwelijk met haar man Maximilian Moehlmann het idee om in totaal 15 bruidsmeisjes te vragen. Normaal gesproken worden de jurken altijd afgestemd op de jurk van de bruid, maar Annabelle wilde het voor haar bruiloft anders. Ze gaf ze alleen de woorden ‘licht, romantisch en bloemachtig’ mee als dresscode, voor de rest mochten ze het helemaal zelf weten.

Espadrilles

Al haar 15 bruidsmeisjes wisten zich geweldig te kleden en het leverde dan ook de mooiste foto’s op. En dat bleef niet onopgemerkt, want ook de Amerikaanse Vogue kreeg er lucht van. In een interview met het tijdschrift vertelt ze: “Ik wilde dat alle vrouwen hun eigen style naar voren konden laten komen. En dat de meiden zich mooi voelden, maar bovenal zichzelf.” Om de meiden toch nog iets hetzelfde te laten dragen, kocht ze voor iedereen verschillende espadrilles met franjes van het merk Castañer. Bekijk hieronder de foto’s.

Lees ook: Bizar! Man vraagt al na twee uur scheiding aan door Snapchat

Bron: Huffington Post Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook