Eerste foto van André Hazes Jr. en baby

Eindelijk was het dan zo ver! André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg konden eergisteravond na een moeilijke...

Lees ook

Eindelijk was het dan zo ver! André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg konden eergisteravond na een moeilijke bevalling hun zoon André III in de armen sluiten. Het gezin is dolgelukkig en deelde gisteren op Instagram een foto van hun drietjes vlak na de bevalling. De kersverse vader deelt nu de eerste foto samen met zijn naamgenoot. En wat is het een cutie!

Niet makkelijk

De kleine spruit kwam op 25 oktober om 22:25 uur ter wereld en draagt de naam Andreas Martinus Hazes, oftewel André. Dré wilde graag zijn overleden vader eren en voor hem was dit de manier om dat te doen. Ook Monique deelde een foto van het gezin op haar Instagram en daaruit blijkt dat het geen makkelijke bevalling is geweest. “Het werd ons niet kado gegeven, maar is wel ons allermooiste kado. Ik had me tijdens deze uren geen betere steun kunnen wensen dan mijn eigen man. Met z’n drietjes hebben we het voor elkaar gevochten. Alles wat gezegd werd is waar. Nu al het mooiste wat er is en nu al onze hartjes gevuld. Dankbaar, gelukkig en trots”, luidt het bijschrift.

Trots

Ook Dré zelf plaatst bij de twee foto’s de hashtag #jongestrijder. Het is dus even spannend geweest voor het gezin Hazes-Westenberg, maar het is gelukkig allemaal goed gekomen. Papa Dré is in ieder geval heel erg trots en schrijft dan ook ‘Vriend voor het leven!’. Aaawhhh!

Bron: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook