De zomerse Cruise Cuba-campagne van Chanel

It’s here: de eerste campagnebeelden van de Cruise Cuba SS17-collectie van het Franse modehuis Chanel. De nieu...

Lees ook

It’s here: de eerste campagnebeelden van de Cruise Cuba SS17-collectie van het Franse modehuis Chanel. De nieuwe collectie doet je letterlijk verlangen naar warme dagen aan het strand, gevolgd door zwoele zomeravonden in het dorp.

Chanel x Cuba

De collectie voor het voorjaar van 2017 staat in het teken van de Cubaanse cultuur. Niet voor niets werd de collectie dan ook eerder dit jaar in mei in Havana, Cuba tentoongesteld. “Dit draait allemaal om het beeld dat ik van Cuba heb. Maar wat weet ik daar nou van? Het is erg speels voor mijn gevoel”, zei Karl Lagerfeld over zijn nieuwe collectie in The Cut.

Klassieke elementen – het bekende tweed jasje, de gestikte tas en metallic brogues – worden gecombineerd met Cubaanse invloeden. Voor de campagne fotografeerde Karl Lagerfeld himself, het Argentijnse model Mica Arganaraz en de Schotse Stella Tennant op de geplaveide straatjes van een klein dorpje en langs een rotsachtige kustlijn, waardoor je je als het ware op een warme zomerdag in Cuba waant.

Wat je van de collectie kunt verwachten? Een kleurrijk ‘Coco Libre’ t-shirt, gevlochten rokken, jurken met franjes en olijfgroene military jackets. De items zijn vormgegeven in kleurrijke tinten geïnspireerd op de gevels van Havana. Uiteraard zitten er weer prachtexemplaren bij waar jouw modehartje gegarandeerd sneller van gaat kloppen. Oh, kan het al zomer worden?

Laatste nieuws

Zie ook