‘Beyoncé heeft Kim Kardashian nooit gemogen’

Kanye West onthulde tijdens een optreden in Seattle al dat zijn band met Jay Z al langere tijd niet meer zo close was al...

Lees ook

Kanye West onthulde tijdens een optreden in Seattle al dat zijn band met Jay Z al langere tijd niet meer zo close was als de afgelopen jaren. Beyoncé zou op haar beurt weer moeite hebben met Kim. En dat zou niet iets van de laatste tijd zijn…

IJskoningin

Volgens een goede vriend van Kim zou Beyoncé de realityster nooit echt gemogen hebben. Zo vertelt hij aan Daily Mail: “Ze is altijd een beetje koel tegenover Kim. De laatste keer dat ze samen waren, was Beyoncé binnen no time weer weg. Hun gesprekken hebben altijd van die ongemakkelijke pauzes waarbij ze niks weten te zeggen.”

Bruiloft

De slechte band tussen de familie Carter en West zou al begonnen zijn toen Jay Z en Beyoncé in 2014 niet op de bruiloft van Kim en Kanye verschenen. De twee wezen de uitnodiging voor het huwelijksfestijn in Florence af en dat stelden Kim en Kanye niet bepaald op prijs.

Kanye liet eerder deze week weten dat hij erg teleurgesteld is in zijn voormalige buddy, omdat hij na de overval in Parijs niet langs was geweest bij Kim, maar het had afgedaan met een belletje. Ook zou Kanye het Jay Z en zijn vrouw kwalijk nemen dat hun dochter Blue Ivy nog nooit met zijn kinderen North en Saint heeft gespeeld. Het ziet ernaar uit dat daar de komende periode ook geen verandering in zal komen.

Lees ook: Kim Kardashian is voor het eerst in weken weer naar een openbare gelegenheid geweest

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook