Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon verkoopt na villa ook zijn peperdure auto

Afgelopen maand zette Gordon al zijn prachtige villa in Blaricum te koop voor bijna 3 miljoen euro. De zanger gaat namelijk verhuizen naar de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, waar hij een nieuw stulpje heeft gekocht. Daar blijft het echter niet bij, want Goor zet nu ook zijn indrukwekkende auto te koop. Het is een Audi Q7 met camouflageprint van vier jaar oud en met bijna 100.000 kilometer op de teller. De wagen kostte hem destijds bijna 150.000 euro, maar hij heeft hem nu te koop gezet voor 50.000 euro. Bekijk een foto van de auto hier.

Churandy Martina wil hacker worden

Atleet Churandy Martina stopt na de Olympische Spelen van 2020 waarschijnlijk met atletiek en wil daarna graag iets anders gaan doen. De altijd vrolijke snelheidsduivel denkt eraan om professioneel hacker te worden. Ja, je leest het goed! Ook twijfelt hij of hij misschien coach wil worden. Tegen Runners World zegt hij: “Ik zou bijvoorbeeld wel hacker willen worden; ik houd van technology en zou daarvoor wel naar school willen gaan. Maar dan wil ik wel een goede worden, om de politie te helpen, hahaha.”

Jill Huygens van Temptation Island laat gigantische tatoeages verwijderen

De welbekende verleidster uit het populaire televisieprogramma Temptation Island laat haar beroemde tatoeages verwijderen. De gigantische plaatjes bevinden zich op haar bovenbenen. De reality-ster plaatst er een foto van op haar Instagram. Bij de foto schrijft ze: “RIP my ladies”. Daarnaast geeft ze anderen ook nog goede raad. “Bad tattoos. Please, think first. Little monsters. New start. Leave the past behind. Step by step. Cleanup.” Bekijk de foto hier.

Hockeyster Ellen Hoog is druk met trouwjurken passen

De Olympische Spelen zitten er weer op, dus voor Ellen Hoog is het tijd om te beginnen aan het volgende belangrijke hoofdstuk in haar leven: Haar bruiloft. En daar hoort natuurlijk een mooie jurk bij! Op Instagram deelt de hockeyster een kort filmpje waarbij ze een trouwjurk aan heeft. Deze jurk is het echter niet geworden, dus ze laat ons nog even in spanning. Bij de foto schrijft ze: “Het belangrijkste punt op de ’to-do’ list afgevinkt: the dress!! Deze is het net niet geworden. Kan niet wachten om de winnende jurk volgend jaar te dragen!”

Ellen werd eerder dit jaar in New York door haar vriend Kelvin de Lang ten huwelijk gevraagd. De bruiloft zal volgend jaar plaatsvinden. Bekijk het filmpje hieronder.


Bron: Telegraaf, HLN.be, Beeld: ANP, iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook