Wat zijn de kinderen van The Beckhams groot geworden

David en Victoria Beckham zijn een match made in heaven en ook hun kinderen hebben de goede genen van hun ouders gekrege...

Lees ook

David en Victoria Beckham zijn een match made in heaven en ook hun kinderen hebben de goede genen van hun ouders gekregen. De drie jongens Brooklyn, Romeo en Cruz en de schattige Harper zijn dan ook aardig gegroeid.

Gezin

Dit jaar vierden de voetballer en modeontwerpster alweer hun 17-jarige huwelijk. Oudste zoon Brooklyn tijdens hun trouwdag pas vier maanden oud. Daarna volgde de inmiddels 14-jarige Romeo en de 11-jarige Cruz, maar hun gezin was pas helemaal compleet toen de 5-jarige Harper erbij kwam. Nu de kinderen wat ouder zijn, nemen David en Victoria ze vaak mee naar modeshows en events.

Burberry

De twee oudste zonen treden inmiddels in de voetsporen van hun ouders. Zo fotografeerde Brooklyn een reeks foto’s voor modehuis Burberry en staat hij ook zelf regelmatig voor de lens. De hottie wist ook in het nieuws te komen door zijn relatie met actrice Chloë Grace Moretz, maar die relatie zou volgens Page Six begin september gestrand zijn.

Niet alleen Brooklyn doet het goed in de mode, ook zijn broertje Romeo werkte al voor Burberry. Zo was hij te zien in een campagne van het merk, maar werd hij ook gefotografeerd voor Vogue China. Het ziet ernaar uit dat de kids net zo succesvol worden als hun ouders. Bekijk de foto’s van de Beckham-kids hieronder.

Lees ook: Victoria Beckham reageert op geruchten over gezinsuitbreiding

TOEN:

BROOKLYN:

ROMEO:

Een foto die door romeoisbabe is geplaatst op

CRUZ:

HARPER:

Bron: RTL Nieuws, AD Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook