Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber komt in Nederland wonen

Ja, je leest het goed! De wereldster zou naar verluidt een appartement hebben gekocht op de Dam in Amsterdam. Dat meldt Shownieuws. Sterrenmakelaar Leslie de Ruiter heeft in de uitzendingen verteld dat Bieber de zevende, achtste en negende verdieping van een gebouw op de dam heeft gekocht. De Ruiter: “Meer downtown dan dat ga je het niet krijgen. Als overbuurman de koning en de koningin, je kan slechtere buren hebben”. Bieber komt hierdoor in de buurt van zijn goede vriend Martin Garrix te wonen, die een nieuw appartement aan de Amsterdamse Zuidas heeft gekocht.

Ook vertelt de makelaar dat de desbetreffende woning beschikt over een lift, die de drie verdiepingen met elkaar verbindt en 1230 vierkante meter aan woonoppervlakte heeft. Het zou hem rond de 24,5 miljoen euro hebben gekost. Daarnaast mag hij gebruik maken van de hotelfaciliteiten van het vijfsterrenhotel Krasnapolsky, die onder andere zijn auto netjes in de garage laten parkeren. Naar verluidt kan de wereldster zijn Amsterdamse optrekje volgend jaar komen bewonen. We kunnen nu al niet wachten!

Mariah Carey en verloofde uit elkaar

Begin dit jaar liet Mariah weten dat ze verloofd was met de schatrijke zakenman James Packer. De zangeres heeft een tijd lang mogen pronken met haar 35-karaats diamanten ring die ze van haar miljardair kreeg; de liefde is nu helaas voorbij. Een bron heeft aan People verteld dat de twee al enkele weken uit elkaar zijn. “Het ziet ernaar uit dat ze ooit nog wel bij elkaar zullen komen, maar James heeft nu gewoon even een break nodig.” Vier weken geleden plaatste ze de laatste foto op social media met haar toen nog verloofde. Je ziet hem hieronder.

Nicole Scherzinger negeert haar ex

Nicole Scherzinger heeft acht jaar lang een relatie gehad met formule 1-coureur Lewis Hamilton. Afgelopen zomer besloten ze een einde te maken aan hun relatie en volgens Nicole praten de twee nu niet meer tegen elkaar. De zangeres vertelt erover tijdens de show van Jonathan Ross dat zaterdag wordt uitgezonden. “Ik denk dat het normaal is dat mensen uit elkaar gaan en dan hun eigen weg gaan, daar moet je volwassen mee omgaan. Je wenst de ander geluk, succes en liefde. En dat wens ik hem ook”, aldus de 38-jarige Scherzinger over de breuk met Hamilton.

Nicole is op het moment weer gelukkig in de liefde met de 25-jarige tennisser Grigor Dimitrov. “Ik ben happy en heb een nieuwe relatie. En daar laat ik het bij”, zegt ze.

Bron: People, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook