Ferry Doedens terug in GTST!

Goede tijden slechte tijden fans moesten een traantje wegpinken toen Ferry Doedens, die Lucas speelde, de seri...

Lees ook

Goede tijden slechte tijden fans moesten een traantje wegpinken toen Ferry Doedens, die Lucas speelde, de serie verliet. Maar na slechte tijden komen… Juist ja. Hij komt terug!

Comeback

Ferry heeft zojuist op Facebook bevestigd dat hij binnenkort weer in de serie verschijnt. Ferry is nu te zien in Nieuwe Tijden, een spin-off van GTST. “Ik kan jullie vertellen dat ik weer terugkom bij GTST! Ik hoop dat jullie me allemaal een beetje hebben gemist, ik jullie namelijk wel. Het duurt alleen nog wel heel eventjes voordat Lucas weer terug is te zien op de buis. Maar… Jullie kunnen mij nog wel gewoon volgen in Nieuwe Tijden. En voor het einde van het jaar zit ik weer in Goede Tijden”, laat hij weten.

Verslaving

Vorig jaar moest Ferry plotseling vertrekken bij de soap vanwege zijn drugsverslaving. Endemol gaf toen aan dat er niet met de acteur te werken viel en dat ze de samenwerking zo snel mogelijk stop gingen zetten. De acteur vertrok een tijdje om aan zich zelf te werken en zegt nu helemaal afgekickt te zijn. “Ik heb een heftige tijd achter de rug, maar ik geloof dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer een deur opengaat.”

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook