Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw weigert abortus van vijfling en showt 20 jaar later trots het resultaat

Toen Susan Thompson 28 was, kwam ze erachter dat ze zwanger was van een vijfling. Hoewel de dokters adviseerden om selec...

Vrouw weigert abortus van vijfling en showt 20 jaar later trots het resultaat

Toen Susan Thompson 28 was, kwam ze erachter dat ze zwanger was van een vijfling. Hoewel de dokters adviseerden om selectieve abortus te doen, besloot Susan om alle vijf de kindjes te houden. Nu, 20 jaar later, plaatst de apetrotse moeder een foto van haar kroost.

Apetrots

Alle specialisten waar Susan kwam gedurende haar (vroege) zwangerschap probeerden haar over te halen om selectieve abortus te doen en daarmee een aantal kindjes te verwijderen, omdat het gevaarlijk kon zijn voor moeder en kinderen. Ze bleef bij haar standpunt het hield alle kindjes. Tot verbazing van de artsen kwamen ze allemaal gezond ter wereld en ook met Susan was alles goed.

De vijf kinderen zijn nu 20 jaar oud en alle vijf geslaagd voor hun diploma. De trotse moeder schrijft bij de foto van haar afgestudeerde kroost: "Mijn man en ik hebben geen seconde getwijfeld over het houden van onze kinderen. Twintig jaar later kijk ik terug en ik kan me geen leven zonder hen voorstellen. Nadat ze geslaagd zijn, zijn drie van hen in het leger gegaan en de andere twee willen de medische wereld ingaan. Het zijn nu volwassenen die de wereld een mooiere plek maken en dicht bij God blijven. Ik koos ervoor om hun leven te redden en nu redden zij het leven van anderen."

Met haar tekst raakte ze honderdduizenden mensen over de hele wereld en werd het duizenden keren op Facebook gedeeld. Bekijk de foto en de tekst hieronder.

Lees ook: De hilarische Halloween-outfits waar Chrissy Teigen baby Luna in heist

Bron: Facebook -> Love what matters, Libelle, Beeld: iStock