Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Caitlynn Lowell en Tyler Baltierra mogen kind niet meer zien

In het MTV-programma Teen Mom OG krijgt het stel van Carly’s adoptieouders te horen dat hun verzoek om hun oudste dochter te zien wordt afgewezen. En hoe spijtig dat ook is, toch lijkt Tyler begrip voor de situatie te hebben. “Ze staan in hun recht, want zij zijn haar ouders en wij niet. We hebben een open adoptie, maar zij maken de beslissingen en die zijn in het belang van Carly”, vertelt hij in de nieuwe aflevering van het programma. Caitlynn is er een stuk minder blij mee. Ze is bang dat ze haar dochter tot haar achtiende niet meer mag bezoeken. “Hoor ik nu niks meer van haar totdat ze 18 is? Het is zo frustrerend. Ik was 16 toen ik die moeilijke beslissing moest maken”, aldus Caitlynn over het verdriet die ze nog elke dag heeft, omdat ze haar dochter destijds heeft afgestaan.

Miley Cyrus niet blij met verlovingsring

De Wrecking Ball-zangeres verbaasde velen toen ze weer gespot werd met haar ex-geliefde Liam Hemsworth. Niet lang daarna werd bekend dat de twee weer verloofd zijn en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe ring bij. Ze kreeg er dan ook eentje van haar aanstaande hubby, maar eigenlijk is Miley er niet heel erg blij mee. Zo onthult ze in The Ellen DeGeneres Show dat het niet echt haar smaak is, maar ze de ring wel draagt. “Omdat ik van hem hou”. Aaahw!

Samantha en Michael nemen videoclip op

Al eerder postte Samantha een filmpje waarop te zien was dat Michael en zijn goede vriend Wesley een lied aan het inzingen waren. Het ziet ernaar uit dat de twee het daar niet bij laten, want bij een single hoort natuurlijk ook een videoclip. En die komt er, want op Instagram post Samantha een backstage foto van de clip: “Zo die wordt boem boem top!” schrijft ze er dan ook bij. Wanneer de single en videoclip uitkomen is nog niet bekend, dus het is nog even afwachten!

Mariah Carey uit eten met achtergronddanser

Volgens de media zouden Mariah Carey en haar verloofde James Packer niet meer samen zijn. Zo zou hij haar extravagante levensstijl niet kunnen waarderen, maar lijkt ook iets anders de reden van de vermeende breuk te zijn. Zo zou de zangeres het wel heel erg gezellig hebben met Bryan Tanaka, haar achtergronddanser die volgens bronnen niet van haar zijde afwijkt. Volgens ooggetuigen was Mariah met een stel vriendinnen én Bryan gespot in het populaire restaurant Nobu. En hoewel ze James al langere tijd niet meer gezien zou hebben, blijft ze de peperdure verlovingsring die ze van hem kreeg wel gewoon dragen.

Bron: Radar Online, Just Jared, Telegraaf Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook