De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner waarschuwt voor neppe producten

De blondine is een expert als het gaat om make-up en dan vooral op het gebied van lipsticks en lipliners. Haar make-up imperium is de laatste tijd enorm groot geworden en de producten gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank. Hier zit echter ook een nadeel aan, want ook anderen willen meeliften op haar succes. Op Snapchat postte Kylie dan ook een video. “Hi guys, ik heb de website kyliecosmeticsoutlet.com ontdekt. Het lijkt precies op mijn site, maar is het niet!”, waarschuwt ze. Zo benadrukt ze nogmaals dat alleen de producten op haar website echt zijn. Kylie fans, jullie zijn gewaarschuwd!

Kim Kardashian maakt zich zorgen om Rob en Blac Chyna

In de nieuwste preview van Keeping Up with the Kardashians is te zien dat Scott en Kim zich zorgen maken om de relatie van Blac Chyna en Rob. Volgens Kim hebben de twee geen stabiele relatie. Wanneer ze haar schoonzus belt, vraagt ze wat er aan de hand is. Ze noemt hem dan ook een ‘gek’, omdat hij uit het niets al zijn Instagram-foto’s heeft verwijderd. Kim lijkt zich duidelijk zorgen te maken om haar jongere broertje en hoopt dan ook dat die wat opener wordt naar zijn familie toe.

Blac Chyna doet boekje open over ‘vreemdgaan’ met Pilot Jones

Volgens verschillende mediasites zou Rob niet de vader zijn van Blac Chyna’s baby, maar ene Pilot Jones. Blac Chyna besloot om niet te reageren op de geruchten, tot vandaag. De realityster is het zat dat iedereen denkt dat zij haar aanstaande zou hebben bedrogen. Op Instagram laat ze weten dat ze twee jaar geleden vrienden is geweest met Pilot Jones, maar nooit of te nimmer iets met hem heeft gehad. Ze is dan ook erg boos op de rapper, want volgens haar probeert hij alleen maar te stoken tussen haar en Rob. Als bewijs post ze dan ook een reeks aan foto’s en die zeggen maar één ding: Blac Chyna is er helemaal klaar mee!

Bron: Celebuzz, Entertainment Tonight Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook