Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Maakt Destiny’s Child een comeback?

Fans gone crazy! Nadat Destiny’s Child afgelopen week een Instagram-pagina heeft aangemaakt, staan fans te popelen dat dit het begin van een mogelijke comeback is. Binnen een paar dagen kreeg de meidengroep al meer dan 20.000 volgers. Hoewel de drie elkaar pasgeleden weer ontmoet hebben, onthult Kelly Rowland dat ze nog niet over een comeback gesproken hebben. “We genieten gewoon van elkaars aanwezigheid.” In 2005 werd bekend dat de Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams na 15 jaar besloten te stoppen met Destiny’s Child. Ze wilden ieder hun eigen weg gaan.

Pretty Little Liars-actrices zetten matching tattoo

Afgelopen woensdag moesten fans er toch echt aan geloven; het was de laatste filmdag en Pretty Little Liars kwam officieel tot een einde. Om van zeven seizoenen afscheid te nemen, lieten de actrices allemaal de voorletter van hun personage vereeuwigen. Waar de tattoo gezet werd? Vanzelfsprekend op de wijsvinger, doelend op de kenmerkende ‘shhh’-pose uit het intro.

Bella Hadid in sexy fotoshoot voor V Magazine

Slechts gehuld in een strakke top en hoge string straalt Bella Hadid in haar nieuwste fotoshoot voor V Magazine. In de sexy kiekjes laat ze maar weinig aan de verbeelding over. Enne, het jongste Hadid-zusje bewijst dat ze een pony heel goed kan hebben.

Bron: Seventeen, Hollywood Life, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook