Wat de keuze van je telefoonhoesje over je zegt

Vaak sta je er niet eens bij stil en koop je een telefoonhoesje gewoon omdat je ‘em leuk vindt. Toch zou jouw keuze veel...

Lees ook

Vaak sta je er niet eens bij stil en koop je een telefoonhoesje gewoon omdat je ‘em leuk vindt. Toch zou jouw keuze veel over je stijl en persoonlijkheid zeggen.

Jij kiest voor…

1. De klassieker
Je bent verantwoordelijk; je wil je telefoon beschermen, maar zonder teveel poespas. Je slaat patronen, glitters en andere trendy hoesjes over en kiest gewoon voor de meest eenvoudige variant.

Adidas Originals €40,00

2. De eyecatcher

Je beschermt je telefoon liever in een hoesje dat voor jou veel meer dan een accessoire is. Hoesjes in de vorm van een schoonmaakmiddel, lippenstift of Game Boy doen het goed bij jou en zorgen ervoor dat je nooit door je tas hoeft te graven om je telefoon terug te vinden.

Skinny Dip €21,33

3. Het ingetogen hoesje

Hoewel je op zoek bent naar iets dat specialer is dan het hoesje wat je vader om z’n telefoon heeft zitten, hoef je niet iets dat te veel opvalt. Subtiele details en klassieke printjes, zoals een faux snakeskin, doen het al goed bij jou.

Skinny Dip €8,00

4. De blingbling

Je bent wel in voor een gewaagde trend en ziet geen grenzen in de mogelijkheden van glitter & glamour. Je verandert het hoesje van je telefoon ongeveer net zo vaak als dat je jezelf in een andere outfit hijst. Al met al, jouw telefoon moet al van een kilometer afstand opvallen.

Swarovski €79,00

5. The Selfie
What can we say?! Je bent altijd in voor een selfie, maar daarvoor moet je natuurlijk wel over de juiste verlichting beschikken. En wat kan jou daarbij beter helpen dan een lichtgevend hoesje? Juist!

6. Geen hoesje
Je hebt óf heel veel vertrouwen in je telefoon óf je vind het niet erg om met een kapotte telefoon rond te lopen óf je hebt veel geïnvesteerd in een verzekering. Hoe dan ook, je hebt een telefoon met een reden gekocht – mooi design, strakke vorm, moderne stijl etc. – dus waarin zou je ‘em in een hoesje verbergen?

Lees ook: Wat je ondergoedkeus op een date over je zegt

Bron: Glamour, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook