Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Andy en Melisa gaan weer verhuizen

Ex-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli wonen nog geen zes maanden in hun gloednieuwe stulpje in Apeldoorn, of ze zijn alweer toe aan iets anders. De reden? Melisa kan niet stil blijven zitten. Het kostte het stel anderhalf jaar om het huis in Apeldoorn op te knappen, wat ze als bouwval kochten. “Ik wil een nieuwe stap. Ik vind het een beetje saai. Ik ben twee jaar bezig geweest met dat huis. Tekeningen gemaakt en alles zelf ontworpen. En in één keer was het afgelopen, was het klaar. Dus toen dacht ik: ik wil iets anders. Ik wil gewoon heel wat anders weer”, onthult ze aan Shownieuws.

Maci Bookuit viert verjaardag van zoon Bentley

Hiep hiep hoera! Bentley, de zoon van Teen Mom-ster Maci Bookuit, mocht afgelopen donderdag acht kaarsjes uitblazen. En dat moest natuurlijk gevierd worden.“Gefeliciteerd Bentley! We brachten de dag door met zijn vriendjes op een pumpkin patch, gevolgd door een geweldig diner met vrienden en familie. Ik kan niet geloven dat mijn baby acht jaar oud is. Hij is gegroeid tot een geweldige jongeman, maar hij zal altijd mijn baby blijven. Ik hou van je, Bentley!“, schrijf de trotste moeder onder het kiekje dat ze speciaal voor zijn verjaardag op Instagram deelde.

Hind gespot in sexy Halloween-outfit

Halloween is coming en Hind kwam alvast in de sfeer. Voor een vervroegd Halloween-feestje ging ze wel in een heel kittige outfit verkleed. In een sexy pakje met bijpassend masker koos de Nederlands-Marokkaanse zangeres dit jaar Catwoman als thema.

Bron: In Touch Weekly, Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook