De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian liked ‘per ongeluk’ tweet over Taylor Swift

Dat Kim Kardashian momenteel offline is op social media, betekent niet dat ze geen kijkje meer op haar timeline neemt. Oplettende volgers betrapten de realityster op het liken van een tweet van US Weekly. In de tweet wordt het nieuwe nummer van Calvin Harris genoemd, waarmee de dj keihard zou uithalen naar zijn ex Taylor Swift. Enne, het is algemeen bekend dat de band tussen Taylor en Kim niet zo best is. De socialite zou overigens vanaf 29 september niks meer geliked hebben. Toeval of niet?

Blac Chyna beledigt zoon King in video

Het filmpje dat Blac Chyna onlangs op Instagram deelde, kreeg veel kritiek te verduren. Terwijl ze met haar blote, zwangere buik op het nummer ‘Juju On That Beat’ danst, wijst ze op de tekst you ugly, you yo daddy’s son’ naar haar zoontje King. Hoewel het duidelijk is dat Chyna een grapje maakt, vonden veel volgers het net iets te grof.

Kylie Jenner organiseert groot Halloween-diner

Kylie Jenner kon niet langer tot maandag wachten en organiseerde gisteravond alvast een wel heel griezelig etentje. En wie is Kylie als ze het niet groots aanpakt – denk aan spookachtig decor en een speciaal multi-gangen menu. Met het thema ‘dead diner’ gingen Kylie en liefje Tyga verkleed als skeletten. Ook zus Kendall was van de partij en turned into gothic meisje voor de speciale gelegenheid.

Bron: Mirror, Hollywood Life, Teen Vogue

Laatste nieuws

Zie ook