Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De allereerste single van Michael van der Plas is uit

Michael van der Plas, de man van Barbie, heeft een single uitgebracht, genaamd ‘Aan Spanje heb ik mijn hart verloren’. De clip die bij het liedje hoort, is opgenomen in de bar die de twee runnen in Spanje en daarin is ook Oh Oh Cherso-ster Samantha te bewonderen. Je ziet ‘m hieronder:

Manager zet Sabia aan de kant

De samenwerking tussen Sabia Boulahrouz en haar manager Ted Linow is beëindigd. Ted, eigenaar van het bureau Mega Model en tevens jurylid van de Duitse show Curvy Supermodels, ondersteunde Sabia bij haar tv-carrière en bezorgde haar verschillende model- en tv-klussen. Zo deed de brunette deed dit jaar in Duitsland mee aan de tv-show Dance Dance Dance en schoof ze in Nederland aan bij Ranking The Stars. Daarnaast was Sabia te gast in de kookshow Grill den Henssler en te zien in de SBS6-show MindMasters LIVE.

De babybuik van Teen Mom-ster Jenelle is flink gegroeid

Jenelle Evans is zwanger van haar derde kindje en haar buik is flink aan het groeien. De Teen Mom-ster is eind januari uitgerekend en kan nu al niet meer wachten. “Iedereen kan niet wachten om je te zien en vast te houden”, schrijft ze bij een foto van zichzelf, waarop haar babybuik goed te zien is. Ook deelde Jenelle een kiekje van zichzelf, haar twee zoons, haar vriend David en zijn dochter. Je ziet het hieronder:

Het schattige Halloween-pakje van Muckepuk

Muck, het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, is voor Halloween omgetoverd tot puppy. Op Instagram delen de trotse ouders foto’s van zijn schattige kostuum. “Het lijkt wel op Tommie van ieniminie! Muck moet steeds lachen naar dit pak. #halloween #wezijnerklaarvoor #puppypak #muckepup,” schrijft Kim bij een van de kiekjes.

Holly Hagan showt gewichtsverlies

Dat de meiden van Geordie Shore een gigantische transformatie hebben doorgemaakt, is geen geheim meer. Toch is het keer op keer weer verbazingwekkend om hun before & after foto’s te zien. Zo deelde Holly Hagan dit weekend een kiekje van haar lichaam vóór en na het afvallen. “

Bron: Grazia DE, Telegraaf, Show, Beeld: Kijk, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook