Moeder onder vuur na spray tan 3-jarige dochter voor miss-verkiezing

Sami Bushell geeft meer dan 5.000 pond per jaar uit om haar 3-jarige dochter Hallie Mai er tiptop uit te laten zien voor...

Lees ook

Sami Bushell geeft meer dan 5.000 pond per jaar uit om haar 3-jarige dochter Hallie Mai er tiptop uit te laten zien voor missverkiezingen. Sami wil er zeker van zijn dat haar dochter als een stunner op de wedstrijd verschijnt en geeft haar daarom regelmatig een mooi bruin tintje. Toch wordt dat niet door iedereen gewaardeerd.

Little Miss Hallie

Sami begon haar dochter Hallie voor missverkiezingen op te geven toen ze nog maar 2,5 jaar oud was. “Het is allemaal erg over de top. We waren meteen verslaafd”, zegt de 28-jarige moeder over de wedstrijden. Haar 3-jarige dochter zou al vanaf jongs af aan weigeren iets anders te dragen dan designerkleren. Sami geeft dan ook veel geld uit om haar meisje in de mooiste outfits op het podium te laten verschijnen. Van een Frozen-kostuum tot een blingbling verpleegsteroutfitje.

In de make-up

Het blijft echter niet alleen bij opvallende outfits. Hallie heeft ook een dure pruik en de avond voor een wedstrijd worden haar nagels gedaan en krijgt ze een heuse spray tan. Op de dag zelf krijgt ze nog een laag foundation, bronzer, blush en liploss op haar gezichtje.

Hoewel Hallie zelf volop van alle glitter & glamour geniet, is niet iedereen onder de indruk van haar beauty regime. Sami krijgt regelmatig veel kritiek te verduren. Toch weerhoudt dat haar er niet van om haar dochter te blijven inschrijven voor missverkiezingen. “Tegen negatieve mensen zeg ik dat Hallie van de spray tan, make-up en outfits houdt en een sterke eigen wil heeft.”

Lees ook: 6 Weken oude baby doet mee aan missverkiezing

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook