Vrouw showt enorme transformatie na bevalling van vijfling

Kim Tucci zette eerder dit jaar een vijfling op de wereld en die zwangerschap verpestte – naar eigen zeggen – volledig h...

Lees ook

Kim Tucci zette eerder dit jaar een vijfling op de wereld en die zwangerschap verpestte – naar eigen zeggen – volledig haar figuur.

Overtollige huid

Kim, die al moeder is van Kurt (8), Aiva (4) en Indiana (2), vertelt aan het Australische Woman’s Day: “In de maanden na de bevalling keek ik naar mezelf in de spiegel en het enige wat ik zag, was een ‘geruïneerd’ lichaam. Ik had zóveel overtollige huid”.

“Ik was radeloos. Het maakte niet uit hoe gezond ik at of hoe hard ik sportte; niets kon mijn lijn redden.” De overtollige huid zorgde ook voor andere problemen. Zo had ze bijvoorbeeld grote moeite haar kinderen op te tillen. Dit kon niet langer zo, vond ze.

Resultaat

De 27-jarige maakte daarom een afspraak bij de plastisch chirurg, om de overtollige huid weg te halen. Toen de vrouw echter hoorde dat ze voor de ingreep zo’n $18000 moest neertellen, was ze volledig in shock. Die kosten lagen ver boven haar budget en zij en haar man Vaughn hadden het niet al te breed. Toen de arts de wanhoop in Kims ogen zag, wist hij dat hij moest helpen. Hij bood aan haar ingreep te subsidiëren zodat Kim het kon betalen en het resultaat mag er wezen.

Bekijk HIER en HIER de foto’s.

Lees ook: Wait what? Deze vrouw is al 17 maanden zwanger

Bron: Woman’s Day, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook